Радикальні способи омолодження організму

Радикальні способи омолодження організму дозволяють відновити красу навіть тоді, коли маски, креми та інші традиційні методи вже безсилі. Однак ці способи не завжди є безпечними.

Один з найновіших і перспективних методів радикального омолодження – ін’єкції стовбуровими клітинами, які мають здатність перероджуватися в будь-які інші різновиди клітин людського тіла. Ефект, який досягається, вражає оточуючих – у пацієнта прискорюється обмін речовин, покращується самопочуття, зникають зморшки. Однак дослідження в галузі клітинної медицини показують, що використання стовбурових клітин здатне спровокувати розвиток онкологічних захворювань. Та й загалом їхній вплив на організм поки що мало вивчений.
ELOS-омолодження засноване на комбінованому впливі на організм світлової енергії та струму. Цей метод досить болісний і може викликати почервоніння та подразнення шкіри. Але завдяки ELOS-омолодженню стимулюється вироблення еластину і колагену самим організмом, що дозволяє позбавитися безлічі косметичних дефектів і значно покращити стан шкіри.

Ще один ефективний спосіб – медикаментозне омолодження за допомогою гормональних та лікарських препаратів. Найбільш популярним його різновидом є використання антиоксидантів, що уповільнюють процеси старіння та оздоровлюють організм у цілому. Недолік цього – складність вибору найбільш відповідного препарату, т.к. Необхідно враховувати вплив дуже великої кількості компонентів.

Фотоомолодження засноване на впливі на шкіру світловими потоками високої інтенсивності. Після кількох процедур у пацієнта підвищується тонус шкіри, зникають пігментні плями та зморшки, покращується колір обличчя. До недоліків фотоомолодження можна віднести те, що його ефект лише зовнішній, і на здоров’я організму світлові хвилі не впливають. Крім цього, сеанси фотоомолодження протипоказані при захворюваннях шкіри та крові, онкології, вагітності. Не підходить цей метод і людям із смаглявою шкірою.

Існує і безліч інших способів, спрямованих лише на зовнішнє омолодження. Серед них мезотерапія, глибокі та хімічні пілінги, пластичні операції, застосування біогелів та золотих ниток. Ці методи здатні перетворити людину зовні, проте вони мають безліч протипоказань та обмежень.

Насамкінець варто відзначити, що застосовувати радикальні методи омолодження варто тільки після того, як всі інші способи вже випробувані. Особливо обережно слід підходити до вибору фахівця, якому ви збираєтесь довіритись. Не намагайтеся заощадити та провести процедури вдома чи в сумнівних установах – відновити втрачені красу та здоров’я обійдеться набагато дорожче!

Post Author: admin