Дарсонвалізація – лише для гарних людей

Дарсонвалізація – один із останніх методів омолодження особи, який уже довів свою ефективність. Дарсонвалізація у косметології добре зарекомендувала себе. Як правило, в косметологічних салонах його використовують після чищення обличчя, при проведенні процедур, що омолоджують, лікуванні целюліту, варикозному розширенні вен, облисіння та проблемах зі шкірою голови. Цей метод винайшов француз Жак Арсен Д’Арсонваль. Вони, французи, взагалі в красі жіночої добре розуміються. Так ось, пан Д’Арсонваль з’ясував, що якщо на організм впливати високочастотним змінним імпульсним струмом високої напруги та малої сили – то оздоровчий результат в наявності. Або інші частини тіла.

Дарсонвалізація чудово справляється з целюлітом, виводячи зайву рідину, активізуючи роботи лімфатичної системи, так само «іскри» буквально на «раз-два!» позбавляють судинних зірочок, повертаючи тонус нашим венам.

Дарсонвалізація добре допомагає при запаленнях третинного нерва обличчя. Ті, хто хоч раз зазнавали нападів загострення цієї хвороби, напевно оцінять ефективність цього методу лікування. Дарсонваль для обличчя річ просто незамінна, якщо у вас проблемна шкіра, схильна до утворення прищів. Дуже багато жінок, навіть у зрілому віці, страждають від цієї косметичної нестачі. Особливо в період ПМС, і дарсонваль для особи в змозі подолати цю проблему навіть у домашніх умовах.

Але все ж проводити чистку обличчя слід у косметичних салонах під наглядом лікаря-косметолога. Процедура допоможе відновити кровоносні судини, вбити бактерії, розширити капіляри та підшкірну сітківку – все це дозволяє зупинити появу прищів. Його так само застосовують при шкірі, що в’яне. Тихим струмом підвищують еластичність, стимулюючи оновлення клітин шкіри. Але треба пам’ятати, що процедуру дарсонвалізації для особи не можна проводити більше 5-ти хвилин і не частіше ніж 1 раз на день. Дарсонваль у косметології дозволяє не тільки усунути косметичні дефекти, але й очищує шкіру, виводячи токсини, що природно позначається на красі та здоров’я в цілому.

Дарсонваль для волосся також допоможе впоратися з багатьма проблемами. І не лише у жінок. Але спочатку про жінок. Волосся для жінок – святе! І за те, щоб вони були красивими і густими, ми готові боротися до останнього. Так ось, якщо є проблеми зі шкірою голови та волосся залишають її – дарсонваль для волосся може допомогти у вирішенні цієї проблеми.

За численними відгуками на жіночих форумах, іскрові розряди, які використовують при лікуванні, пробуджують цибулини, що заснули, стимулюють ріст волосся, активізує приплив крові до шкіри голови. Майже всі жінки знають, що під час вагітності, волосся стає густим і пишним, але після пологів, коли відбувається інтенсивна гормональна перебудова організму, жінки, втрачають цю красу. І звертаються до салонів, з надією повернути красу своєму волоссю. За спостереженнями лікарів-косметологів, регулярне застосування методу дарсонваля сприяє нормалізації обмінного процесу і волосся стає пишним і красивим, це особливо важливо для жирного волосся, так як саловиділення приходить в норму.

Методика дарсонвалізації дуже показова – після курсу лікування, який розрахований на 15-20 сеансів волосся приходить у норму і радують своїх власниць досить довго. Гребінець дарсонваль була створена для полегшення проведення процедур у домашніх умовах. Цей прилад взагалі корисно мати вдома. З його допомогою можна не тільки усунути косметичні дефекти, а й боротися з такими серйозними захворюваннями як нейродерміт, псоріаз, червоний лишай, себорея і лупа. Від цього дуже часто страждають наші чоловіки та кохані. Чоловіки, найчастіше, мовчать про те, що їх турбує випадання волосся і лисина, що розростається, але це не означає, що вони начисто позбавлені переживань. Усі ми, і чоловіки, і жінки, хочемо бути привабливими. Тому потрібно м’яко порекомендувати своїм половинам спробувати застосувати цю методику.

Застосування дарсонваль в домашніх умовах не спричинить труднощів. Однак слід пам’ятати, що поряд з оздоровчим ефектом він може спричинити ускладнення. Ось далеко не повний список захворювань, при якому застосування дарсонвалу не рекомендується: різні кровотечі, вагітність, порушення згортання крові, злоякісні утворення, епілепсія, аритмія, надмірне зростання волосся на обличчі, туберкульоз легень у відкритій формі, тромбофлебіт.

Тому, перш ніж зважитися на процедуру дарсонвалізації, необхідна консультація терапевта. Протипоказання слід враховувати. І тоді ви будете не лише гарними, а й здоровими. Хоча.. одне від одного перебуває у прямій залежності, вважає жіночий журнал JustLady, і якщо хтось не згоден із цим – пишіть на форум.

Post Author: admin