Як доглядати за зубами після відбілювання

Відбілювання – чудова процедура, що дозволяє обзавестися сліпучою посмішкою. Щоб ця посмішка радувала вас довго, потрібно дотримуватись особливих правил. Давайте розберемося, що робити після відбілювання зубів.
Правильно харчуйтесь
У першу добу дозволені лише продукти, що не фарбують, – дотримуватися особливої ​​дієти після відбілювання. Заборонено каву, чай, шоколад, кольорові газування, червоне вино тощо. Краще обмежитися молоком, легким супом, овочами, картоплею та подібним. У майбутньому від такої їжі теж краще утриматися або відразу швидко чистити зуби і полоскати рот.

Регулярно чистіть зуби
Не нехтуйте гігієною порожнини рота – обов’язково чистіть зуби вранці та ввечері, користуйтесь ополіскувачем та зубною ниткою. Корисно буде трохи споліскувати рот після їжі. Зубну пасту краще міняти – можна використовувати засіб з легким ефектом, що відбілює, але не регулярно, а поєднуючи її зі звичайною.

Корисно буде придбати іригатор і використовувати його кілька разів на тиждень – добре видаляє наліт і додатково масажує ясна.

Відвідуйте стоматолога
Щоб зуби залишалися білими, двічі на рік ходіть до стоматолога для огляду емалі та профілактичного чищення. Корисно буде зміцнювати зуби фторуванням або ремінералізацією, тим більше, що відбілювання послаблює емаль, і ці процедури будуть ще актуальнішими. Повторювати їх слід раз на півроку, як і професійне чищення.

Обмежте куріння
Під час куріння на зубах осідають смоли, які створюють неприємний жовтуватий наліт. Відбілювання допомагає впоратися з ним, але в перші 48 годин після процедури краще не викурювати жодної сигарети – обмежтеся електронною. Потім кількість цигарок теж краще скоротити. Якщо ви затятий курець, то на тривалий ефект, що відбілює, не розраховуйте.

Ми розібралися, що можна їсти після відбілювання, поговорили про звільнення й порадили курцям – цього достатньо, щоб зберегти ефект від процедури на максимально довгий термін.

Post Author: admin