Зустріч у ліфті змінила життя екс-ВІА Гра Анастасії Кожевнікової та фронтмена Mountain Breeze

За 7 років існування гурту  Mountain Breeze, пісня “Тет-а-тет” — це перший україномовний трек групи і водночас, їх перший дует з дівчиною, < strong>Анастасією Кожевнікової. Підготовка до презентації треку та кліпу тривала близько 2-х років. Артисти філігранно відточували звучання треку та вдосконалювали кожен кадр кліпу, сценарій та графіку.

Для зйомки відеороботи група запросила кінорежисера Максима Ксенду та оператора Вадима Шкляревського (відомими своїми роботами для Океану Ельзи, Христині Соловій, Макса Барських та інших артистів). Було створено понад 7 різних локацій, а для роботи над графікою залучили фахівців з 4 різних континентів. Музичний продюсер – Андрій Тропешко.

Мені навіть не віриться, що ця робота нарешті побачила світ! Іноді ми так довго щось готуємо, що здається ніби це “щось” вже ніколи не вийде за межі нашої студії. Але це нарешті відбулося! Це дуже особлива робота, не лише тому, що це наш перший трек рідною українською мовою, а й тому, що у цьому проекті взяла участь особлива дівчина, а саме Анастасія Кожевнікова. Вона ідеально вписалася в настрій пісні і їй вдалося привнести в неї той вайб, який ми і задумували спочатку. Це був найкрутіший і приємніший досвід для нашої команди,— поділився фронтмен гурту Mountain Breeze, Олександр Беляк.

Також Олександр заявив у ЗМІ про те, що на численні прохання і через безліч незручних ситуацій на концертних майданчиках та інтерв’ю пов’язаних зі складною вимовою. Група вирішила скоротити назву з “Mountain Breeze” до “MBreeze”. Офіційну заяву про це незабаром музиканти обіцяють. опублікувати у своїх соціальних мережах. 

Для MBreeze це перша колаборація з іншим артистом-дівчиною! І її б не сталося, якби не… випадкова зустріч у ліфті та блискавичний творчий контакт. Як стверджували потім обидва артисти: “Не буває випадкових зустрічей. Так мало статися! Ми обидва давно думали про те, що хочемо “захитатися” з кимось схожим за творчими інтересами та музичним баченням. І, вуа-ля!”

Мелодію, слова та текст Саша (фронтмен гурту) написав за лічені дні до зустрічі та за кілька днів після випадкової зустрічі — команда одразу розпочала роботу над музикою та розпочала підготовку до зйомки кліпу. 

Пам’ятаю, як уперше почула пісню, з чуттєвим голосом Сашка, і довго їхала в машині слухаючи її знову і знову на повторі. Я давно шукала дме зі справжньою піснею, мені важливий творчий підхід. У ній є смуток, який обволікає теплими спогадами, кожен відчує це, згадуючи свої стосунки, до яких охолонули. легкість і простоту, а це часом вдається насилу.
Мені подобалося проводити час на студії разом із Сашком. Рідко зустрічаю музичних однодумців. Тому створення пісні було по-справжньому легким, щирим та у неймовірній атмосфері любові до своєї справи,— розповіла Анастасія Кожевнікова.

Post Author: admin