Як правильно підібрати окуляри?

Ідеальний розмір очок – вибір правильної ширини очок

Яка у вас форма обличчя: вузька, середня чи широка? Це основа та відправна точка для наступного кроку. Саме це визначає розмір ваших окулярів. Якщо у вас вже є пара очок, ви можете просто використовувати свою стару модель як орієнтир для визначення розміру та ширини оправи. Просто виміряйте свої окуляри від щоки до щоки, щоб визначити ширину окулярів.

Насамперед, розмір відноситься до ширини рами. Якщо вони надто великі або надто маленькі, вони можуть швидко зісковзувати або створювати точки тиску. Для кращої посадки просто візьміть за орієнтир ширину вашого обличчя та залиште волосся осторонь. Звичайно, бувають винятки, особливо в плані моди: Наприклад, окуляри типу Cateye або Butterfly завжди трохи більше, тоді як окуляри типу Nickel повинні бути меншими.

Міст

Ширина мосту — це найкоротша відстань між лінзами під мостом, яка вимірюється від внутрішнього краю паза до внутрішнього краю паза. Чому цей маленький шматочок такий важливий? Для того щоб окуляри добре сиділи, перенісся має відповідати ширині вашого носа. Якщо окуляри погано сидять на носі, це може призвести не тільки до неприємних побічних ефектів, таких як тиск або біль голови. Оптимальні зорові характеристики також страждають через те, що оптичний центр, розрахований при центруванні лінз, також зміщується, якщо окуляри знаходяться не на своєму місці.

Ширина та висота лінз

Це стосується вашого поля зору. Занадто маленька лінза обмежує поле зору, тоді як лінза більшого розміру дозволяє бачити поза зоною видимості. Однак лінза не повинна бути ширшою за ваше обличчя, а брови повинні залишатися видимими. Сонцезахисні окуляри, до речі, є винятком, оскільки вони часто навмисно прикривають брови для оптимального захисту від сонця. Вимірювання проводяться в найширшій та найвищій точках лінзи; Оптимальна точка огляду знаходиться посередині.

Дужки

Довжина визначає зручність носіння. Якщо дужки занадто вільні, окуляри не будуть триматися, якщо короткі, окуляри будуть занадто жорсткими, викликаючи точки тиску і, як наслідок, головний біль. Оптик відрегулює вам дужки.

Як тільки ви знайшли свою ідеальну оправу та дізналися вартість окулярів, ви можете одразу замовити окуляри. Якщо ви не знаєте свої параметри очей та окуляри можуть не підійти, вам слід звернутися до окуліста для центрування та підбору окулярів. Дізнайтеся більше про підбор окулярів у наших спеціалістів на сайті https://showroom-kiev.com.ua/ua/dlya-nee/zhenskie-solncezashitnye-ochki/

Post Author: admin