Як підібрати ідеальну сумку

Ідеально підібраний аксесуар задає стиль образу. Серед безлічі пропозицій, брендових, модних, зовсім нових і просто практичних сумок потрібно зупинитися на єдинiй, яка пiдходить. Але, щоб не робити помилок, потрібно скласти для себе особисті правила, як обрати виріб. Для цього достатньо звернутися в інтернет-магазин, де представлена ​​величезна кількість моделей.

Сумка відповідно до зросту

Перед вибором сумки дівчині потрібно розібратися з тим, яка модель більше підійде до її зросту. Залежно від фігури, потрібно вибирати і розташування (на плечі, біля талії і так далі). Отже, на які сумки потрібно звертати увагу:

1. Маленьким дівчатам (зріст до 155 см) краще вибирати модель з довгими лямками, і носити її на плечі. Шлейки дозволять візуально здаватися вище. Якщо фігура трохи виходить за рамки ідеальної, краще взяти модель з широкими ремінцями. Дівчатам з великими стегнами потрібно підбирати сумочку квадратної форми, або витягнутої по вертикалі. Для підкреслення стрункості ніг потрібно взяти горизонтальну модель.

2. Для дівчат середнього зросту (155-175 см) підійдуть сумки з короткими ручками, які потрібно носити під пахвою або на лікті. Велику фігуру прикрасять місткі вироби шириною до 30 см і заввишки трохи більше аркуша А4.

3. У високих дівчат (вище 175 см) сумка повинна бути об’ємною і розташованою горизонтально. Ідеальний розмір моделі — 40х50 см. Але не варто носити її на плечі, тому що на високих людях вона візуально збільшиться. Носити виріб краще на лікті або в руці.

Обирайте форму аксесуару, враховуючи типаж своєї фігури. За допомогою сумки можна візуально скоректувати фігуру. Досить визначитися з типом своїх форм.

Як підібрати розмір

Існує кілька розмірів сумок, від дуже великих до мініатюрних клатчей. Отже, великі можна підібрати в самому різному стилі й кольорі. Величезний асортимент одягу також вплинув на моделі сумок, і тепер можна розраховувати на неймовірну місткість виробів для жіночих речей і дрібниць. Добре великі вироби виглядають на володарках високого зросту і стрункої фігури.

Мініатюрні сумочки можуть мати абсолютно не практичний розмір (приблизно 5х5 см), що можна побачити в руках у моделей, крокуючих по подіуму. Однак, вмістити у такий аксесуар навіть телефон не представляється можливим. Тому, при виборі підходящої компактної моделі не забудьте перевірити її на місткість — гаманець, телефон й ключі повинні поміщатися в ній без проблем, адже без цих речей не можна виходити з дому.

Post Author: admin